GRUNDEN I GMT: NYTT, FRÄSCHT, SMART & HÅLLBART

GRUNDEN I GMT:
NYTT, FRÄSCHT,
SMART & HÅLLBART

Om oss

GMT är ett nytänkande företag som vilar på en solid bas av erfarenhet och kunskap. Vi var ett antal tidigare kollegor med många år i branschen bakom oss som kände oss redo för nya utmaningar. Vi ville inte bygga en kopia av andra bolag i branschen, utan hitta vår nisch och leverera de bästa lösningarna på ett jordnära och enkelt sätt i nära samarbete med kunden. Som en del av koncernen Infralogistic har vi möjligheterna att bygga ett starkt, mångsidigt och hållbart företag från grunden.
Vår grundidé är att göra det här jobbet på ett nytt och smartare sätt, tillsammans med människor vi älskar att jobba med.
Fredrik Beyer, operativ chef
Vi vill komma in tidigt i projekten och jobba nära kunderna – jordnära, ärligt och professionellt.
Kai Tamminen, VD

Vår affärsidé:
Optimering i alla projekt

Nytt, fräscht, smart och hållbart är grunden för alla jobb GMT gör. Det innebär bland annat att GMT inte har en stor och dyr maskinpark, utan hyr in de maskiner som passar bäst för varje uppdrag. Det betyder också en hög kunskapsnivå i alla led, optimerade processer, nära kontakter med kunderna och ständiga förbättringar såväl i projekt som i bolaget som helhet. Vi ska alltid vara den bästa affären för kunden, den bästa samarbetspartnern och arbetsgivaren man vill stanna kvar hos.
Hög kvalitet och rätt leverans i rätt tid är fokus i alla våra projekt. Vi håller det vi lovar.
Niklas Widen, platschef

Värdegrund –
Engagemang i alla led

Vi ska alltid vara den bästa affären för kunden, den bästa samarbetspartnern och arbetsgivaren man vill stanna kvar hos. Engagemanget för människor och miljö är en av våra viktigaste grundpelare. Vi bryr oss om det som är viktigt på riktigt.

Hållbarhet
& Certifieringar

GMT vill leda utvecklingen mot ett hållbarare samhällsbyggande för kommande generationer. Det gör vi genom att ta ansvar på de sätt vi kan – ekonomiskt, miljömässigt och socialt. Vi jobbar enligt högsta branschstandard och ställer miljökrav på leverantörer och transportörer för att reducera vår klimatpåverkan så långt som möjligt.
Certifieringar

ISO 9001:2015
ISO 14001:2015
ISO 45001:2018

Är du intresserad att komma i kontakt med oss?
Hör av dig

© GMT. All rights reserved.

Besöksadresser

  • Backa Bergögata 1, Hisings Backa

  • Granitgatan 2, Helsingborg
  • Tenngatan 4, Norrköping

  • Förrådsvägen 1, Haninge

  • Transformatorgatan 2, Västerås

Kontakta oss

  • info@gmt-ab.se